Otkup havarisanih vozila

otkup automobila beograd

Sa nama sve vaše želje moguće je ostvariti – pa čak i one za koje ste mislili da je nemoguće. Tako, na primer, ukoliko imate vozilo koje je pokvareno, havarisano, kom nedostaju delovi, koje je u vrlo lošem stanju ili čak uopšte nije u voznom stanju, i poželite da ga prodate. To je uz nas sad realnost.

Kada vršimo otkup havarisanih vozila mi smatramo da onaj koji prodaje takvo vozilo mora biti zadovoljan. Poslovni princip koji time ispunjavamo, do sada nam je uvek nanovo donosio i starije klijente i one nove. Zato smo mi i postali lideri na tržištu otkupa havarisanih vozila, ne samo u Srbiji već i u širem regionu. Kako želimo da nastavimo da predvodimo u trgovačkoj grani otkupa polovnih pozila, a posebno otkupa havarisanih vozila – briga o klijentu nastavlja da nam bude na prvom mestu.

otkup vozila beograd

Nekoliko stvari koje mi nudimo, a po čemu smo mi i prepoznatljivi kao pouzdani, od reči i profesionalni su na prvom mestu to što izlazimo u susret stalno. Kada nas god nazovete, mi smo dostupni, odgovaramo na sve vaše nedoumice, na sva vaša pitanja mi imamo odgovor. Čak i ako se na posletku ne odlučite na prodaju vašeg havarisanog automobila, kontaktirajte nas kako biste se informisali. Besplatne savete o tome otkupu havarisanih automobila, da li se više isplati prodati vozilo ili ga popravljati, nudimo za sve koji poseduju havarisano vozilo. Zato nema dileme, pozovite nas obavezno!

Osim informacija o tome šta je sve moguće učiniti sa nepotrebnom olupinom starog havarisanog vozila, mi nudimo i usluge procene vašeg nekadašnjeg ljubimca. Iako svi smatraju da je vozilo koje voze ono najbolje, da ima sve baš kako treba i da je idealno, kada je slupan ljubimac ne može ničemu služiti. U toj situaciji nabitnije vam je da pronađete poštenog otkupljivača, koji neće iskoristiti vašu nepovoljnu sitauciju, kada posedujete havarisan automobil. Mi procene vršimo tako, da čak i sami prodavci budu iznenađeni, jer kao što smo već rekli, interes klijenta i naš je interes, a njegovo zadovoljstvo i nas čini srećnima.