Otkup starih vozila

otkup starih automobila beograd srbija

Krntija, olupina, slupano vozilo, pokvareno, havarisano – sve su to reči koje ne želi niko da spominje kada misli i govori o svom prevoznom sredstvu. Zato čak i ako posedujete neki takav model, treba ga se rešiti što pre. Stari automobili najčešće se ne koriste, jer čim se kupi novo vozilo ono postane ljubimac i omiljni četvorotočkaš. Zato za stare automobile postojimo mi koji vrčimo otkup starih vozila.

Kada vršimo otkup starih vozila za nas nije bitno koje je godište to vozilo, u kakvom je stanju, koji je model, marka. I kada se radi o stranim proizvođačima i kada se radi o markama automobila koji su se pravili ili se i sada prave u našoj zemlji, mi vršimo otkup bez ikakve razlike. Stari automobili ne moraju više biti na teretu, oni ne moraju više zauzimati mesto u vašoj i onako skučenoj garaži, ne moraju više biti kod nekog prijatelje ili kod neke rodbine, on i dalje može da vam posluži. Vi ga možete prodati po popriličnim cenama, te tako uspeti da kupite novi, ili da pri kupovini novog vozila, uz pomoć novca koji zaradite prodajom starog automobila, imate širi i bolji izbor.

otkup vozila otkup automobila beograd srbija

Ono što se vama više ne dopada, nekom može odgovarati, i to toliko da je spreman da ponudi cenu znatno višu nego što vi možete zamisliti. Mi smo tu za to! Mi nudimo usluge posredovanja, tj. mi otkupljujemo stara vozila koja kasnije ili prodajemo ili koristimo njihove delove za prodaju. Vi nemate više brige oko prodaje starog automobila. Samo nas kontaktirate, mi vam ponudimo najbolju moguću cenu, platimo i odvozimo vaš automobil.

Nekada se ljudi ustežu da nas kontaktiraju ako se radi o vozilu koje je u veoma lošem stanju. Međutim, za to nema potrebe – ne samo da vršimo otkup starih vozila, mi se bavimo i otkupom automobila za reciklažu, otkupom havarisanih vozila, slupanih, udarenih, čak otkupljujemo i polovna vozila za otpad, zato nema razloga da nas ne kontaktirate.