Otkup stranaca

strani automobili u srbiji

Naša kompanija se bavi otkupom polovnih automobila, u raznim stadijumima, raznih modela, raznih godišta i sa raznim problemima. Otkup vozila sa stranim tablama, odnosno otkup stranaca je takođe jedna od delatnosti koja se nalazi u u paleti naših usluga.

Voziti stranca u današnje vreme je najnormalnija stvar, međutim stranci moraju najduže posle tri meseca od ulaska u zemlju da se registruju. Registracija podrazumeva da se stranci upisuju u registar vozila koji se kreću državom Srbijom i ovo je neophodno uraditi kako biste legalno i u skladu sa zakonom mogli upravljati vašim četvorotočkašima. Cena poreza koje se plaćaju za registraciju, naime je poveća i predstavlja bitnu stavku za svaki džep. Ali kod stranaca postoji još jedan problem, stranci moraju i da se carine. Zbog svih komplikovanih procedura koje podrazumeva vožnja stranaca, mnogi se opredeljuju da stranca prodaju. Ako ste vi jedni od tih, mi smo adresa za vas.

strana auta srbija strani auto oglasi

Otkup stranaca, tj. otkup vozila koja imaju strane table nam je veoma značajan. Specifičnost otkupa automobila stranaca, je u tome što stranci da bi se registrovali moraju da ispunjavaju Euro 3 standard. Euro 3 standard je obaveza koja je nametnuta svim proizvođačima vozila, kako bi vozila što manje zagađivala sredinu, kako bi izduvni gasovi iz vozila bili na niskom nivou, i kako bi automobili bili bezbedni ne samo za vožnju, već i za druge ljude i za okolinu. Bez Euro 3 standarda nije moguće registrovati niti uvesti automobil u našu zemlju. Mi međutim i onima koji poseduju vozilo sa stranim tablama koje ne ispunjava uslove Euro 3 standarda otkupljujemo. Dakle, ako posedujete stranaca koji ne ispunjava standarde Evropske unije, koji važe i u našoj zemlji, jedina opcija je da se obratite nama, jer mi smo retki koji otkupljuju i takva vozila.

otkup stranih vozila

Takođe ne treba da se ustežete ukoliko vaše vozilo, stranac nije u najboljem stanju, ako je udaren, slupan, ako mu nedostaje neki deo, jer otkup stranaca za nas podrazumeva otkup svih automobila sa stranim tablama, bez obzira da li im je probušen auspuh, oštećeni delovi, razbijena stakla, odvaljeni retrovizori, sa radijom ili bez radija…