Otkup vozila sa stranim tablicama

otkup stranaca otkup stranih vozila

Rešena je i ta dvojba – da mi vršimo i otkup automobila, četvorotočkaša koji nisu registrovani kod nas, nego još uvek nose strane table. U dosadašnjoj praksi našeg informacionog centra, najčešća pitanja koje postavljaju bojažljivi prodavci je da li otkupljujemo polovna vozila stranih tablica, zato vam sada govorimo – mi rešavamo i takav vaš problem.

Na žalost, domaća automobilska industrija nije na zavidnom nivou. Nekadašnja fabrika Zastava koja je proizvodila modele omiljene u tradicionalnim porodicama poput Yugo, Zastava 101, Skala ili Florida, više ne postoje na našim ulicama ili im postoji u malom broju. Fiat, koji se danas proizvodi u Srbiji, još uvek nije stekao popularnost koju su imala Zastavina vozila. Zato su naši kupci vozila prinuđeni da kupuju vozila van granica naše zemlje. Tada se ipak javljaju brojni problemi oko registracije vozila.

Svi podaci, dugotrajna carina, teški uslovi registracije, preskupe takse su ono što na žalost sprečava domaće kupce da na kraju kupljeno vozilo i zaista legalno koriste. Zato su česti slučajevi kada vozila sa stranim tablama oni koji ih poseduju često žele samo da prodaju i da zarade novac kako bi uložili u nešto drugi ili nešto novo.

otkup stranih vozila srbija nemacka

Kod otkupa vozila sa stranim tablama, mi nemamo favorite, da li se radi o Pežou, Mercedesu, Citroenu, Audiju, nama su takve stvari nebitne. Otkupljujemo sve, i za nas su svi oni popularni, i najpopularniji, zato nema potrebe da se iko usteže kada je reč o prodaji vozila sa stranim tablama. Kada je reč o otkupu vozila sa stranim tablama, proveravamo kakvo je stanje automobila, da li je u voznom stanju ili ne, i na osnovu toga određujemo cenu koju možemo ponuditi za vozilo sa stranim tablama.

Po automobil nakon procene dolazimo sami, plaćamo vam i sve ostalo je naša briga. Kako ćemo ga registrovati, prodati, da li će se naći kupac za vozilo sa stranim tablama, gde će automobil završiti, sve je to na kraju samo briga nas, nikako vas.

Nema više razloga da nas ne kontaktirate ukoliko želite da se rešite vozila sa stranim tablama! Kontaktirajte nas!